Потпишување Меморандум за соработка помеѓу Мисијата на ОБСЕ во Скопје и Општина Битола

 

На 25.08.2015г. во Општина Битола, беше потпишан Меморандум за соработка помеѓу Мисијата на ОБСЕ во Скопје, претставувана од В.Д Шефот на Мисијата, нејзината екселенција, Амбасадорот Мариане Берец и Општина Битола, претставувана од градоначалникот д-р Владимир Талески.

Меморандумот за соработка е со цел спроведување на заедничките активности кои се составен дел на проектот на ОБСЕ „Поддршка на институции и структури за младински политики“.

Проверете исто

Обука за зајакнување на капацитетите на Локалните младински совети

Во рамките на оваа обука ЛМС го разгледуваше Деловникот за работа и го кометираше истиот. …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by themekiller.com