Координативен состанок

Членовите ЛМС — Битола, имаа координативен состанок со одговорното лице од Мисијата на ОБСЕ во Скопје на кој се договараа за активностите предвидени во рамките на проектот „Поддршка на институции и структури за младински политики“

Проверете исто

Обука за зајакнување на капацитетите на Локалните младински совети

Во рамките на оваа обука ЛМС го разгледуваше Деловникот за работа и го кометираше истиот. …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by themekiller.com